Свободно време

Дневен хороскоп за 29 октомври

Астрологична прогноза за 29 октомври

29.10.2018г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата започва динамично и с леко напрежение. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Доста сте импулсивни, но идеята да нарушите някои правила може да се окаже погрешна. На всичкото отгоре лошият ви пример ще се окаже заразителен и някой от околните ще реши да го последва. Преценете последствията и придайте на действията си шеговита форма, за да избегнете лични неприятности.

Телец

Заемете пасивна, наблюдателна позиция. Оставете околните да се борят за лидерското място, вие се концентрирайте върху конкретните си задачи. Скоро ще установите, че без да бързате сте изпреварили всички, които през цялото време са се боричкали за първенството.

Близнаци

По-възрастен колега или роднина ще ви изтощи с желанието си да ви помага и с ентусиазма си да ви съветва. Овладейте се и опитайте да не изказвате несъгласието си. Може би наистина ще чуете нещо полезно, а и няма смисъл да си създавате врагове.

Седмичен хороскоп за 29 октомври – 4 ноември

Рак

Днешната ви работа няма да е от лесните. Първоначално ще се захванете с огромен ентусиазъм, но скоро може да стигнете до „задънена улица“. Дайте си малко почивка за освежаване на мисълта. Следващата крачка ще е по-лесна.

Лъв

Следвайте личния си избор за действие днес. Ще можете да подреждате и променяте програмата си както ви е удобно. Не прилагайте чужди методи на работа, колкото и да ви убеждават. Ще се окаже по-скоро подвеждащо.

Дева

Контактите ще са интензивни, а част от тях – изнервящи. Овладейте реакциите. Приемете, че не всички може да са прецизни или информирани колкото сте вие. Спазвайте изискванията без да сте ангажирани с чуждите грешки.

Любовен хороскоп за 29 октомври – 4 ноември

Везни

Правете онова, за което сте готови. Идеите ви може да са много напредничави, но няма да получите подкрепа. Даже не е изключено някой умишлено да се опита да ви пречи. Занимавайте се с рутинни задачи, ако искате да си осигурите един спокоен ден.

Защо всеки трябва да има по един Скорпион в живота си

Скорпион

Преценявайте изказванията си. Избягвайте саркастичните забележки и заядливите шеги. Някой от събеседниците ви може да се окаже супер-чувствителен и много скоро ще усетите отрицателния ефект от необмисленото си поведение.

Стрелец

Ще изникнат непредвидени задачи. Ще е невъзможно да ги отложите, но част от текущите за щастие няма да са спешни. Вероятно умората ще ви обхване още в ранния следобед. Разпределяйте времето за работа и почивка равномерно, а вечерта се отдайте на любимите занимания.

Козирог

Не е изключено да се наложи непредвидено да тръгнете на път за уреждане на служебен въпрос. Всичко ще изглежда много лесно, но ще се окаже, че не е точно така. Запазете спокойствие. Може да не спечелите, но по-важно е да не претърпите загуби.

Водолей

Ще получите някакъв приятен подарък или извънредни финансови постъпления, с които ще можете да купите полезна вещ. Фактът, че сте реализирали желанието си, колкото и да е малко, ще ви зареди с добро настроение. Най-хубавото от всичко е, че и близките ще се солидаризират с вас.

Риби

Близък приятел или любимият човек ще ви помолят за разговор. Предчувствието ви ще е за нещо не особено приятно и интуицията няма да ви подведе. Ще се наложи да решите въпрос, свързан със статута на отношенията ви. Няма смисъл да го отлагате, колкото по-бързо изясните нещата, толкова по-добре.

Коментирай